PIM sprak met de nieuwe regenboogdominee
PIM sprak met de nieuwe regenboogdominee (Foto: aangeleverd)

De week door met omroep PIM

Kijk voor actuele onderwerpen op www.omroep-pim.nl, onder de kop TV; hier vind je de TV Gids. Hier staan ook de extra programma’s buiten de reguliere uitzendtijden om.

Zowel in Monnickendam als Broek in Waterland luidden de kerkklokken voor het Klimaatalarm en kwamen tientallen mensen in actie. Lawaai maken, een stiltemoment en fietsen/wandelen voor een beter klimaat. Bekijk het verslag op PIM.

Ds Noordijk

Omroep PIM interviewde de nieuwe dominee in Monnickendam. Over zijn werk in Monnickendam en eerder in zijn carrière. Over zijn studie en wat zijn geaardheid voor gevolgen had. Maak kennis met deze vrolijke regenboogdominee.

PIM sprak met de nieuwe regenboogdominee Ds Noordijk

Verkiezingen

Omroep PIM maakte een rondje langs diverse stembureaus in de gemeente. Ook konden de scholieren van het Bernard Nieuwentijt College stemmen. Laura Bromet, 2e Kamerlid voor Groen Links, opende het stembureau.

Vespers

Zeven keer op woensdagavond vanaf Aswoensdag 17 februari tot 31 maart, zendt PIM een oecumenische viering vanuit de Doopsgezinde Vermaning uit. Dit is de Veertigdagentijd – tijd van voorbereiding op het Paasfeest. In de kerken wordt stil gestaan bij de weg van Jezus met een korte, sobere vesper (avondgebed). Van 19.00-19.30 uur

Voorbereidende Raadsvergadering

De voorbereidende Raadsvergadering op 18 maart is (virtueel) op Omroep PIM te volgen via https://www.omroep-pim.nl/tv/stream. De voorbereidende vergadering vangt aan om 19.30 uur.

Volg de Raadsvergadering live op Omroep PIM

Waterlands Videonieuws is dagelijks te zien om:

12.00 – 13.00 uur

18.00 – 19.00 uur

21.00 – 22.00 uur

23.00 – 00.00 uur

PIM is te zien op

Ziggo kanaal 36 / KPN kanaal 1442/Telfort/XS4All kanaal 328/T-Mobile Thuis kanaal 818