Boutique Carin
Boutique Carin (Foto: Omroep Pim )

De week door met omroep PIM

Kijk voor actuele onderwerpen www.omroep-pim.nl, onder de kop TV; hier vind je de TV Gids. Hier staan ook de extra programma’s buiten de reguliere uitzendtijden om.

De familie De Boer uit Overleek verzamelt met behulp van vrijwilligers al jaren kleding, linnengoed, speelgoed en nog veel meer in om het naar kinder- en bejaardentehuizen in Roemenië en Moldavië te brengen. .PIM ging bij Ineke en Piet langs en maakte verslag.

Verloscoaching

PIM las erover en besloot zelf even een kijkje te nemen bij deze nieuwe praktijk in Katwoude. Wat doen ze en voor wie is dit bedoeld? Zie het videoverslag op Omroep PIM.

Boutique Carin

Banketbakkerij Mastenbroek is tijdelijk dicht in verband met een grootschalige verbouwing. Damesmodezaak Boutique Carin is intussen omgedoopt tot taartjeswinkel. Zie bij Omroep PIM hoe deze 2 ondernemers dit hebben opgelost. En 29 januari gaat de vernieuwde zaak van Mastenbroek weer open.

Mooie verhalen?

Juist in deze tijd is het mooi om de verhalen die leven onder onze bewoners, onze buren, te vertellen. Bent u vrijwilliger in een bijzondere situatie, in het buitenland of dit geweest en kunt u hier wat over vertellen? Laat het ons weten, stuur een mail naar redactie@omroep-pim.nl.

Waterlands Videonieuws

Dagelijks te zien van: 12.00 - 13.00 uur 18.00 - 19.00 uur 21.00 - 22.00 uur 23.00-00.00 uur.

Live Kerk TV

Zondag om 10.00 uur. PIM is te zien op: Ziggo kanaal 36/KPN kanaal 1442/Telfort/XS4All kanaal 328/T-Mobile Thuis kanaal 81