Afbeelding
(Foto: )

De week door met Omroep PIM

WATERLAND - Kijk voor actuele onderwerpen www.omroep-pim.nl, onder de kop TV; hier vind je de TV Gids. Hier staan ook de extra programma’s buiten de reguliere uitzendtijden om.

Bij de nieuwbouw in Broek, Plan Van Dis kwamen de Waterlandse ondernemers voor het eerst sinds tijden weer bijeen. Het voormalige bestuur werd op bijzondere wijze bedankt, de leden ingelicht en er was een rondleiding door het nieuwe wijkje aan de rand van Broek. Zie het verslag op Omroep PIM.

Obstacle Run

Een mooi event op het Hemmeland georganiseerd om geld in te zamelen ten behoeve van kankerpatiënten en hun families die opvang en zorg ontvangen in het Huis aan het Water. Kinderen en volwassenen deden mee in teamverband of individueel. Ze renden een ronde over het Hemmeland en onderweg kwamen ze ‘obstacles’ tegen die ze moesten overwinnen. Zie het verslag bij PIM. 

Watersportspektakel

Was je vorige week tussen de 13 en 25 jaar? Dan kon je je heerlijk raften, suppen, kanoën of windsurfen in Ilpendam, Broek, Monnickendam en Marken. Omroep PIM was erbij en maakte verslag. Waterlands videonieuws is elke dag te zien op verschillende tijdstippen: o.a. tussen 12.00 - 13.00 uur / 21.00 - 22.00 uur . PIM is te zien op: Ziggo kanaal 36 / KPN kanaal 1442 / Telfort/XS4All kanaal 328/ T-Mobile Thuis 818.