PIM gaat alle kerken langs in Waterland om ze van binnen en buiten te filmen en met kenners te praten over de geschiedenis, de architectuur en bijzondere gebeurtenissen.
PIM gaat alle kerken langs in Waterland om ze van binnen en buiten te filmen en met kenners te praten over de geschiedenis, de architectuur en bijzondere gebeurtenissen. (Foto: omroep PIM)

De week door met omroep PIM

Kijk voor actuele onderwerpen www.omroep-pim.nl, onder de kop TV; hier vind je de TV Gids. Hier staan ook de extra programma’s buiten de reguliere uitzendtijden om.

Musea gaan weer open

Vanaf zaterdag 5 juni mogen de musea weer open, ook Museum De Speeltoren. Na een crowdfund-actie was er genoeg geld opgehaald voor een verbouwing. PIM neemt zaterdag een kijkje.

Week van de jonge mantelzorger

Landelijk is het de week van de jonge mantelzorgers. Welzijn Wonen Plus vraagt lokaal aandacht voor ze. Alle jonge mantelzorgers in de gemeente Waterland worden daarom in het zonnetje gezet. PIM was erbij en maakte verslag.


Nieuwe serie op PIM: kerken in Waterland

PIM gaat alle kerken langs in Waterland om ze van binnen en buiten te filmen en met kenners te praten over de geschiedenis, de architectuur en bijzondere gebeurtenissen. En uiteraard ook anekdotes te delen.


Waterlands videonieuws

Elke dag te zien van 12.00 - 13.00 uur / 18.00 - 19.00 uur / 21.00 - 22.00 uur / 23.00 - 00.00 uur.

PIM is te zien op

Ziggo kanaal 36 / KPN kanaal 1442 / Telfort/XS4All kanaal 328/ T-Mobile Thuis 818