Een gezamenlijke Palmpasenviering is dit jaar niet mogelijk. Wel kunnen kinderen een Palmpasenstok afhalen en deze zelf versieren met een beetje hulp van internet.
Een gezamenlijke Palmpasenviering is dit jaar niet mogelijk. Wel kunnen kinderen een Palmpasenstok afhalen en deze zelf versieren met een beetje hulp van internet. (Foto:Evelien Mager)

Kinderen kunnen Palmpasenstok afhalen

BROEK IN WATERLAND - Dit jaar zal Palmpasen en Pasen anders zijn dan andere jaren. Kinderen kunnen dit jaar, vanwege corona, niet naar de kerk kunnen komen om een Palmpasenstok te versieren. Daarom mogen kinderen uit Broek in Waterland, Zuiderwoude en Uitdam een Palmpasenstok komen ophalen op zaterdag 27 maart. Locatie: Hage Weer 51, Broek in Waterland. Vanaf 10.00 uur is dit mogelijk.

Namens de Protestantse Kerk van Broek in Waterland krijg je een stok en een tasje met onder andere een kleurplaat en versiermateriaal. De organisatie is benieuwd hoe kinderen de Palmpasenstok gaan versieren. Ideetjes om de Palmpasenstok te versieren kunnen kinderen vinden via https://jongprotestant.protestantsekerk.nl/ Kijk dan naar werkvormen/palmpasenstok. Ook kunnen kinderen hier lezen over de betekenis van Palmpasen en van de Palmpasenstok.