Afbeelding
(Foto: Nico Oussoren )

De week door met Omroep PIM

Kijk voor actuele onderwerpen op www.omroep-pim.nl, onder de kop TV; hier vind je de TV Gids. Hier staan ook de extra programma’s buiten de reguliere uitzendtijden om.

In de 1,5 metersamenleving worden creatieve oplossingen bedacht. Zo maken de scholieren van het BNC tentamen in de Opstandingskerk. Dit vergt wat organisatie en verhuizing. PIM was erbij.

Gastgezinnen

Vluchtelingen die al weten dat ze in Nederland mogen blijven (statushouders) wachten in het asielzoekerscentrum af tot ze een woning toegewezen krijgen. Zoals in alle gemeenten geldt ook voor Waterland dat er statushouders komen wonen.

Bemiddeling

Om vast een begin te maken met inburgering bemiddelt Takecarebnb tussen statushouders en gastgezinnen waar ze tijdelijk kunnen logeren. Omroep PIM sprak met Robert Zaal van Takecarebnb en wethouder Astrid van de Weijenberg..

Vespers

Zeven keer op woensdagavond vanaf Aswoensdag 17 februari tot 31 maart, zendt PIM een oecumenische viering vanuit de Doopsgezinde Vermaning uit.

In gesprek met Robert Zaal van Takecarebnb en wethouder Astrid van de Weijenberg

Veertigdagentijd

Dit is de Veertigdagentijd – tijd van voorbereiding op het Paasfeest. In de kerken wordt stil gestaan bij de weg van Jezus met een korte, sobere vesper (avondgebed). Van 19.00-19.30 uur

Raadsvergadering live bij PIM

Raadsvergadering

De voorbereidende Raadsvergadering op is (virtueel) op Omroep PIM te volgen via https://www.omroep-pim.nl/tv/stream. De vergadering vangt aan om 19.30 uur.

Waterlands Videonieuws

Dagelijks te zien om:

12.00 – 13.00 uur

18.00 – 19.00 uur

21.00 – 22.00 uur

23.00 - 00.00 uur

PIM is te zien op: Ziggo kanaal 36 / KPN kanaal 1442/Telfort/XS4All kanaal 328/T-Mobile 818