Afbeelding
(Foto: )

Omroep PIM zoekt vrijwilligers

MONNICKENDAM - Cameraman/vrouw, interviewer, reporter of editor worden in je beschikbare tijd? Dat kan, Omroep PIM heeft plaats voor nieuwe vrijwilligers die serieuze belangstelling hebben voor dit werk. Niet eerder gedaan? Bij PIM kan je het leren!

Wil je cameravrouw, interviewer of editor worden? Dit is je kans!

PIM (Publieke Innovatieve Mediadienst) is als lokale omroep meer dan acht jaar het kloppend hart van de gemeente Waterland. Als pure vrijwilligersorganisatie maken wij actuele reportages, videoverslagen, mini-documentaires en eigen programma’s. We sluiten aan op wat er gebeurt, laten zien en horen wat er leeft en spelen in op lokale ontwikkelingen.

Omroep PIM biedt een uitnodigende omgeving waar mensen met verschillende achtergronden hun kwaliteiten kunnen inzetten en nieuwe ervaringen kunnen opdoen.

Wij besteden de nodige aandacht aan een passende match tussen jouw en onze mogelijkheden, bieden ondersteuning bij je introductie en doen aan deskundigheidsbevordering. Een positieve instelling, enthousiasme en betrokkenheid zijn voor ons belangrijker dan diploma's of certificaten.

Belangstelling? Vragen?

Neem contact op met een van onze vrijwilligerscoördinatoren: Joke Middelbeek (0651325125) of Han Sleven (0623350145).