De speeltoestellen zijn fraai opgeknapt.
De speeltoestellen zijn fraai opgeknapt. (Foto: aangeleverd)

Groen Waterrrijk zoekt 'structurele handjes' voor paar uurtjes per maand

ASSENDELFT - De stichting Groen Waterrijk (in Saendelft-oost) heeft zaterdag 29 mei deelgenomen aan de jaarlijkse vrijwilligersactie NLdoet. Het Oranjefonds zorgde voor de organisatie waarbij vrijwilligers de handen uit mouwen hebben gestoken.

De speeltoestellen in het park Groen Waterrijk (aan de Omweg) hadden een flinke opknapbeurt nodig. Zoals op bijgaande fotocollage te zien, is er hard gewerkt en met veel plezier en een mooi resultaat.

Handjes gezocht

In het voorjaar heeft een grote groep vrijwilligers de bloementuin van het park aangelegd. Op www.groenwaterrijk.nl is een fotoverslag hiervan terug te vinden. Bij het onderhoud kan de stichting nog wat structurele handjes gebruiken. Zo willen ze in ieder geval één keer in de maand met elkaar het terrein onderhouden.

Opgeven

"Kan je af en toe een paar uurtjes per maand? Het is vooral leuk en gezellig om met elkaar bezig te zijn, maar ook sportief, leerzaam en gezond. Uiteraard krijg je een natje en een droogje. Het is fijn als er op een vaste kern gerekend kan worden. Je bent van harte welkom!", stelt de organisatie in wervende woorden.

Meedoen? Stuur dan je naam, adres, email en telefoonnummer naar info@groenwaterrijk.nl