Feest bij Wendy ’s Hair & Beauty vanwege het eerste lustrum.
Feest bij Wendy ’s Hair & Beauty vanwege het eerste lustrum. (Foto: Anett Kazimierska)

‘Mooiste aan kappersvak blijft waardering van de klant’

KOOG AAN DE ZAAN – “Hartelijk bedankt voor uw komst”, zegt Wendy Stoffels tegen een tevreden klant die de kapsalon aan Wilhelminastraat 2 uitstapt. Voor de gelegenheid met een leuke attentie want Wendy ’s Hair & Beauty bestaat vijf jaar.

Eerste lustrum een feit voor Wendy’s Hair & Beauty

Zelf zit Wendy al meer dan 25 jaar in het kappersvak. Ze nam deze week precies vijf jaar geleden – de overdracht was precies 1 juni - de kapsalon van Wilma over. Het afgelopen jaar was een roerige tijd, mede door de gedwongen sluiting van de branche vanwege corona.


“Dat was lastig, maar ook het plotseling vertrek van de schoonheidsspecialiste. Gelukkig hebben we aan Melanie een goede vervangster zodat ook dit onderdeel van onze serviceverlening gewoon door kan gaan.”

Het team van Wendy ’s Hair & Beauty bestaat uit Wendy, Nathalie, Jamie en Lieke. “Naast onze twee topstylisten Nathalie en Jamie hebben we ook een prima juniorkapster in dienst, onze Lieke. Een fijn team dat de finesses van het vak in de vingers heeft. We zorgen door regelmatige bijscholing altijd op de hoogte te zijn van de laatste trends en technieken. Zo is nu de boblijn helemaal terug van weggeweest. Maar ook halflang haar en de pony mag weer worden gezien. Voor jonge meiden is het helemaal hot om hun haar grijs te laten verven”, vertelt Wendy.

Sfeer

Van jong tot ouder is welkom om een eigentijdse coupe te laten knippen in de dames- en herensalon. Wendy’s Hair & Beauty is ook een gecertificeerd leerbedrijf. De sfeer in de salon is huiselijk. De kapsters nemen de tijd voor de klant en hebben altijd een gezellig praatje klaar voor wie daar prijs op stelt.

Waardering

“Het mooiste aan mijn vak blijft de waardering voor je werk. Als je klant weer vrolijk en tevreden de deur van de salon achter zich dichttrekt. We hebben nu een hecht, goed team die daarvoor zorgt.

Tot en met komende zaterdag wordt het eerste lustrum gevierd. Onder meer met een gebakje bij de vers geserveerde koffie of thee.

Openingstijden

Kijk voor de openingstijden op www.wendyshairandbeauty.nl Behandelingen zijn uitsluitend op afspraak. Bellen kan ook naar 075 616 29 78.