Leer over de diepere zin van het leven.
Leer over de diepere zin van het leven. (Foto: aangeleverd)

Cursus over diepere zin van leven

ALKMAAR - De Gnostieke Geestesschool van het Rozenkruis houdt in september een cursus over de diepere zin van het leven.

Cursus van het Rozenkruis start in september

Ieder mens moet vroeg of laat onder ogen zien dat het leven op deze aarde eindig is. Dat álles wat verschijnt ook weer verdwijnt. We realiseren ons dit niet altijd, maar het leven geeft ons op dit gebied wél de nodige ervaringen. 

Moment

En zo kán er een moment aanbreken dat je je gaat afvragen: 'Zou dit echt álles zijn, of is er meer tussen hemel en aarde?' of 'Is er dan níets in mij dat blijvend is?'. Als u over deze essentiële vragen eens van gedachten wilt wisselen schrijf u dan in voor de cursus 'Rozenkruis en Gnosis.'

Introductiebijeenkomst

Deze achtdelige ochtend- of avondcursus start op dinsdagavond 14 september of vrijdagochtend 17 september met een introductiebijeenkomst. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer: 'Een onsterfelijk beginsel in de mens', 'Karma en reïncarnatie' en 'Het Nieuwe denken.'

Meer informatie op: www.rozenkruis.nl/locatie/alkmaar. Inschrijven voor de cursus kan via de website of mail naar centrumalkmaar@rozenkruis.nl.