Beautysalon Ariane Inden Alkmaar wordt AI Skins.
Beautysalon Ariane Inden Alkmaar wordt AI Skins. (Foto: aangeleverd)

Beautysalon Ariane Inden Alkmaar wordt AI Skins

ALKMAAR - Soms vallen toekomstplannen ineens op een wonderlijke manier samen. Een gevestigde ondernemer die een andere koers voor ogen heeft en haar bedrijf wil verkopen. En twee vriendinnen die ineens de mogelijkheid krijgen om een langgekoesterde droom te realiseren. Zo wordt Beautysalon Ariane Inden Alkmaar vanaf 1 oktober AI Skins.

Een salon van naam, met trouwe medewerkers en een flink vast klantenbestand

Nicolette Gaal, 28 jaar eigenaar van beautysalon Ariane Inden Alkmaar, waarvan 21 jaar op de Gedempte Nieuwesloot, een mooie locatie in hartje Alkmaar. Een salon van naam, met trouwe medewerkers en een flink vast klantenbestand. Dat Ariane Inden Alkmaar de dubbele lockdown goed doorstond, zegt veel over de kwaliteit van het bedrijf. Na 28 jaar een bedrijf met veel passie gevoerd te hebben vond Nicolette het tijd om de salon te verkopen om iets nieuws op te gaan zetten, wat het gaat worden houdt ze nog voor haar zelf. De voorwaarde van Nicolette voor de verkoop was wel dat al het personeel kon blijven werken en de merken behouden bleven.

Naam met knipoog

Irma en Achwak zijn vriendinnen met een ambitie en zetten de salon in Alkmaar op vertrouwde voet voort, met dezelfde behandelingen en bekende gezichten aan de stoelen. Ook de meeste beautyproducten blijven in het assortiment. De naam van de salon ondergaat wél een metamorfose. Daar hebben ze goed over nagedacht! AI Skins is tegelijk een combinatie van hun voorletters – A en I – is een verwijzing naar de vorige situatie. De letters AI worden ook in de stijl uitgevoerd die knipoogt naar de oude naam. Zo blijft het toch herkenbaar.

Veelbelovende ondernemersavonturen

Voor Nicolette Gaal breken er straks heel andere tijden aan. De afgelopen maanden begeleidde ze de twee nieuwe eigenaren zodat de overgang soepel verloopt. Dat ze afscheid gaat nemen van haar prachtige salon doet ze met een goed gevoel wetende dat de nieuwe eigenaren met veel enthousiasme de salon gaan voortzetten. Aan de andere kant heeft ze al een aantal nieuwe kansen in het vizier en kijkt ze ernaar uit om iets moois te ontwikkelen. Het powerduo Irma Bogaers en Achwak Sultan staan te trappelen om op 1 oktober hun gezamenlijke Alkmaarse avontuur te beginnen.

Nicolette Gaal bedankt al haar trouwe klanten voor de fijne tijd die ze met ze heeft gehad en wenst Irma en Achwak veel plezier en succes met hun mooie salon!