Raadsinfor-matieavond

HEILOO - Gemeente Heiloo organiseert maandagavond 12 april een raadsinformatieronde over het Circulair Centrum en inbreilocaties.

Tijdens de avond worden de resultaten van de haalbaarheidsstudie voor een Circulair Centrum gepresenteerd en meningen gepeild voor de verkenning naar een gemeenschappelijk Circulair Centrum in de BUCH. De gemeente Heiloo heeft als doel gesteld om naar dertig kilogram restafval per inwoner in 2025 te gaan. Om dit doel te bereiken moet nieuw beleid voor de milieustraat gevormd worden. De huidige milieustraten zijn gericht op weggooien en recyclen, de toekomstige milieustraat richt zich op hergebruik en reparatie. Er is een haalbaarheidsstudie uitgevoerd naar een Circulair Centrum binnen BUCH-verband. Ook staat de notitie inbreilocaties op het programma met een presentatie door Kennemer Wonen. Het college wil de raad informeren over de notitie inbreilocaties in Heiloo.

Sociale huurwoningen

Daarnaast stelt de nieuwe directeur van Kennemer Wonen zich voor en wordt een presentatie gegeven over nieuwbouw en ontwikkelingen op de sociale huurwoningmarkt.