De scouts.
De scouts. (Foto: Aangeleverd)

Leuke leiding gezocht voor scouts 'Wiawaha'

BEVERWIJK - Scouting Wiawaha in Beverwijk is op zoek naar een nieuwe leiding voor de scouts. De scouts zijn tussen de 11 en 15 jaar.

''Wij zijn een gezellige en stoere meidengroep van 11 tot en met 15 jaar die elke zaterdag van 13.30 uur tot 16.30 uur draaien in het wel bekende "scouting duin” van Beverwijk'', aldus de scoutinggroep die op zoek is naar leidinggevenden. ''Wij zitten gelegen aan de Zeestraat bij de ganzenvijver met 3 andere scoutinggroepen. Wat wij doen op een zaterdagmiddag verschilt elke week. De ene week behandelen wij scouting technieken zoals; houthakken, vuur maken, pionieren en hiken.

'Wij zijn een gezellige en stoere meidengroep van 11 tot en met 15 jaar'

Dat is niet alles! Bij de scouting is alles mogelijk! Zo doen wij ook veel aan sport en spel, maar ook aan handbewerking zoals; insectenhotels maken of vogelhuisjes. Bij scouting leer je zelfstandig te zijn en leer je samen te werken. Je wordt uitgedaagd en begeleid om je grenzen te verkennen.''

Goede ideeën

De scoutinggroep zoekt een spontane man/vrouw boven de 18 jaar die het leidingteam komt versterken. Iemand met goede ideeën en creativiteit, maar voor heel belangrijk; iemand die het leuk vindt om leiding te geven en kinderen te begeleiden met het verleggen van hun grenzen en te ontwikkelen van zelfstandigheid.

Interesse

Heb je interesse en ben je op zaterdagmiddag vrij van 13.30 uur tot 17.00 uur? Reageren via:

www.wiawahabeverwijk.nl.