Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Start Parksoos Breakfastclub

BEVERWIJK/HEEMSKERK - Van oudsher is De Parksoos het platform en de ontmoetingsplaats voor ondernemers in de IJmond. Door Corona stonden de activiteiten van De Parksoos echter op een laag pitje. De lancering van de nieuwe Parksoos Breakfastclub gaat daar echter verandering in brengen.

Met actie 'Van Gambia naar Tokio via de IJmond'

Elke week, op vrijdag om 7.00 uur, ontbijt een vaste groep enthousiaste ondernemers samen om omzet en bedrijfsgroei te realiseren, van elkaar te leren, elkaar te ondersteunen en om sociaal zakelijke contacten te onderhouden en uit te bouwen, aldus Mark van de Stolpe, de voorzitter van de nieuwe Parksoos Breakfastclub.

Vast team

“We zijn met een vast team al weken bezig met de voorbereidingen voor de feestelijke kick-off op vrijdag 30 april aanstaande. Nu komen we online bij elkaar, maar zodra het mogelijk is, zijn wij wekelijks te vinden bij Restaurant Twaalfmaat in Heemskerk.”

Per week is beperkt plek voor 25 vroege vogels, ook niet leden van de Parksoos zijn van harte welkom. Inschrijven voor de officiële lancering, alsmede voor een andere ontbijtsessie kan via www.parksoosbreakfastclub.nl. Meld je snel aan, want vol is vol!

Om de geboorte van De Parksoos Breakfastclub een extra feestelijk tintje te geven, en omdat De Parksoos maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel heeft staan, heeft de vaste kern van de ontbijtclub een sponsoractie opgezet voor Alagie Sonko.

Alagie is een atleet uit Gambia die momenteel woonachtig is in Beverwijk. De Parksoos Breakfastclub heeft deze razendsnelle sprinter in het hart gesloten en geadopteerd om hem te helpen zijn droom om deel te nemen aan de Olympische spelen in Tokio te realiseren.

Atleet Alagie woont in Beverwijk

Er is een sponsoractie op touw gezet met als motto: Van Gambia naar Tokio via de IJmond. Als "kraamcadeautje” vraagt de Parksoos dan ook om een donatie voor dit project. Alle bewoners van de IJmond kunnen helpen, je kan al bijdragen vanaf € 5,00 per persoon eindigt Mark van de Stolpe zijn verhaal. Alle informatie over de sponsoractie is te vinden op www.alagie.nl