Afbeelding
(Foto: Ronald Goedheer)

‘Buro Mukro maakt zich hard voor leefbaar Krommenie’

KROMMENIE - Een ruime meerderheid van de Nederlanders (70%) hecht veel waarde aan een sociaal betrokken buurt. Meer dan de helft (55%) zet zich hier dan ook actief voor in. Dat blijkt uit een onderzoek van RegioBank naar het belang het gemeenschapsgevoel onder ruim 1000 Nederlanders. Buro Mukro, Heiligeweg 41 in Krommenie, speelt daarin als Zelfstandig Adviseur van RegioBank een belangrijke rol als lokale bank.

Oproep: wie heeft initiatief tot verbinding in de buurt?

Nathalie Warnaar van Buro Mukro: "Al honderd jaar staat RegioBank bekend als de bank dichtbij. Niet alleen met geld, ook met hulp en advies zorgen wij voor leven in de buurt. Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank maken wij ons hard voor een leefbare buurt en zetten we graag een stapje extra. Wat speelt er echt in de buurt en hoe zouden we kunnen helpen? Daarom doen wij graag een oproep: heeft iemand een initiatief dat zich richt op het structureel vergroten van lokale verbinding in de buurt? Neem dan contact met ons op. Dan onderzoeken we samen de mogelijkheden voor een aanvraag bij het VoordeBuurt Fonds.”

Veel mensen helpen een handje bij de buurtbingo, als vrijwilliger in het theater, of zetten zich in voor de voetbalvereniging. In tijden van corona extra hard nodig om op verantwoorde wijze bijvoorbeeld eenzaamheid in de regio tegen te gaan.

Buro Mukro, Zelfstandig Adviseur van RegioBank

Met zo’n 500 vestigingen in dorpen en kleine steden is RegioBank letterlijk ‘de bank in de buurt’. Buro Mukro helpt niet alleen al jarenlang klanten als Lokaal Zelfstandig Adviseur, maar kent ze ook persoonlijk.


“We weten wat er speelt in de omgeving. Wij vinden als RegioBank lokale gemeenschappen waardevol. Lokale basisvoorzieningen zoals een school, supermarkt en een bank moeten blijven bestaan. Daarom zorgen wij als RegioBank ervoor dat iedereen zijn geldzaken in eigen buurt kan regelen”, aldus Nathalie Warnaar.

RegioBank is onderdeel van de Volksbank, samen met SNS, ASN Bank en BLG Wonen.

Meer informatie

Kijk voor informatie op www.mukro.nl of bel 075-6284261 / 075-6210107