Onder meer werk van Harold Aspers is te zien in de expositie The Home Collection.
Onder meer werk van Harold Aspers is te zien in de expositie The Home Collection. (Foto: aangeleverd)

'Home is where the art is'

ZAANDAM - Bij Artzaanstad, Grote Hulzen 11, is tot en  met zaterdag 8 januari 'The Home Collection’ te zien. In deze tentoonstelling zet het kunstcentrum tientallen parels uit de eigen collectie in het winterzonnetje. 

"We dompelen je onder in huiselijke sfeer en daarom hebben we onze expositieruimte omgebouwd en ingericht met diverse stijlkamers. Naast kunstwerken uit onze collectie is onze ruimte gevuld met tweedehands meubelen. Die hebben speciaal voor deze expositie een metamorfose ondergaan en zijn voor een zacht prijsje te koop. Door de huiselijke inrichting krijg je een goed beeld van hoe een kunstwerk in je eigen interieur zou kunnen staan. Alle kunstwerken zijn te huur en te koop", aldus de toelichting. 

Exposanten

In deze expositie is het werk zien van onder andere: Ger Daniëls, Eleonora Stol, Harold Aspers, Charlotte Burgmans, Erik Oldenhof, Giorgi Shengelia. Artzaanstad is op geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.  En iedere eerste zondag van de maand van 12.00 tot 17.30 uur.