De Puur Zaans Pas.
De Puur Zaans Pas. (Foto: Dirk Karten)

"Je moet lokaal besteden juist nu stimuleren'

(Vervolg van voorpagina)

 ZAANSTREEK - "Je moet lokaal besteden juist nu stimuleren en leuker maken voor de consument. Samenwerken en verbindingen leggen tussen de ondernemers is hierin erg belangrijk. Wanneer de consument bijvoorbeeld bij verschillende winkels punten spaart en deze bij de verschillende winkels kunt inwisselen, dan creëer je een betere vorm van loyaliteit. Samenwerken is elkaar business gunnen en beseffen dat je elkaar nodig hebt. Wij maken dit mogelijk met de nieuwe Loyalty Connect Platform en de Puur Zaans Pas zodat Zaankanters gemakkelijk online kunnen shoppen bij hun favoriete winkels, cadeaukaarten en/ of vouchers willen bestellen of een geschenk kopen voor de feestdagen.

Nog een voordeel voor de deelnemende ondernemers: de nieuwe website heeft ook een webshop. Inclusief veilig betalingssysteem. Denise: “Winkeliers hebben vaak een website, maar geen webshop. Terwijl je zo wel je producten makkelijk aan de man kunt brengen. Nog een voordeel voor deze doelgroep: Puur Zaans heeft zo’n 10.000 volgers. Via nieuwsbrieven die wij verzorgen kun je zo heel makkelijk veel aspirant-kopers bereiken zonder dat je daar zelf veel werk aan hebt. Want wij regelen de communicatie.”

Ondernemers die willen deelnemen aan het loyaliteitsprogramma van de Puur Zaans Pas betalen een bedrag per maand dat steeds lager wordt naarmate er meerdere retailers meedoen. De initiatiefneemster is nu druk bezig de webshop te vullen en zoveel mogelijk ondernemers te benaderen die meedoen aan het loyaliteitsprogramma. Daarvoor heeft ze het Loyalty Connect Platform opgericht. Via dit platform kan de ondernemer zijn producten online aanbieden en aanbiedingen plaatsen én profiteert de pasgebruiker het hele jaar door van spaaracties, kortingen en aanbiedingen. Meer informatie www.puurzaans.nl

Afbeelding