Patrick van Gils is de 'pitchkoning' van Nederland.
Patrick van Gils is de 'pitchkoning' van Nederland. (Foto: aangeleverd)

‘Pitchkoning’ te gast bij ZaanLinQ

ZAANSTREEK - Patrick van Gils, de professional in personal branding van Nederland, is 30 juni te gast bij de online (Zoom) bijeenkomst van ZaanLinQ, het netwerk voor Zaanse Zakenvrouwen.

Van Gils was meer dan twintig jaar de marketingcommunicatie-topman en woordvoerder van A-merk-bedrijven als McDonald's, entertainmentbedrijf Studio100 en ondernemershuis Makro. Ruim 7 jaar geleden, besloot hij, na een reorganisatie, zijn passie en droom te gaan volgen en richtte TOPpresentaties op.

Pitchkoning

Patrick is inspirerend spreker, pitch- en presentatietrainer en businesscoach. Hij heeft inmiddels meer dan 25.000 mensen geholpen met zijn praktisch toepasbare zeven stappen personal branding- en pitch-formule. ‘Een methode waarmee ook jij, tijdens en na de corona-crisis steviger in je schoenen staat, je glashelder overkomt, meer impact maakt op anderen, nooit meer wordt vergeten en je droomopdracht en meer droomklanten aantrekt’ aldus Van Gils die claimt dat zelfs onze koningin zijn training heeft bijgewoond. Inmiddels noemen anderen hem ‘de pitchkoning van Nederland’.

Aanmelden voor ZaanLinQ-leden en introducees kan - tot 25 juni - via de website van ZaanLinQ: www.zaanlinq.nl Aanvang 19.30 uur.