De Brantjes Makelaars vestiging in Wormer.
De Brantjes Makelaars vestiging in Wormer. (Foto: aangeleverd)

Brantjes Makelaars steunt lokale horeca

ZAANSTREEK - "Wij vinden het belangrijk dat de horeca blijft bestaan en steunen daarom de lokale horeca met de volgende actie: bij iedere verkoopopdracht van een woning via Brantjes Makelaars krijgen de verkopers een dinerbon t.w.v. € 100,- cadeau te besteden in hun favoriete restaurant", aldus de makelaar met vijf vestigingen waarvan in Assendelft en Wormer.

Verkoop woning via Brantjes Makelaars en krijg dinerbon t.w.v. € 100,-

"De vogels beginnen te fluiten, de zon te schijnen. Het voorjaar is in aantocht. Normaal gesproken stromen de terrassen dan vol. Iedereen snakt naar een gezellige borrel op het terras of etentje met vrienden. De coronamaatregelen gooien echter roet in het eten waardoor het water tot de lippen van veel horecaondernemers staat. Voorlopig hoeven zij dan ook niet te rekenen op de opening van hun zaak of hun terrassen. Tijdens de coronacrisis blijkt maar eens hoe belangrijk lokale restaurants, cafés en hotels zijn. Ze geven invulling aan een dorp of stad, ze zijn een plek om samen te komen, om verdriet en vreugde te delen."

Wie van plan is het huis te verkopen en met de Brantjes Makelaars-actie de lokale horeca wil steunen kan een vrijblijvende waardebepaling aanvragen via www.brantjesmakelaars.nl.