Organist Dub de Vries en sopraan Mirjam Betjes.
Organist Dub de Vries en sopraan Mirjam Betjes. (Foto: aangeleverd)

Opera en musical in Kerkje van Krommeniedijk

Uitgaan

KROMMENIEDIJK - Sopraan Mirjam Betjes en tenor Walther Deubel zingen op 24 oktober de mooiste aria’s en duetten uit bekende opera’s en operettes. Tevens brengen ze een aantal musicalstukken. Het duo wordt begeleidt op piano door Deborah Pardy.  Locatie is de Kerk van Krommeniedijk, te vinden op Krommeniedijk 182. 

Zowel Mirjam als Walther zijn bekend van onder meer Una Voce Particolare. Zij speelden diverse operarollen en treden al jaren succesvol op in Noord-Holland. Walther studeerde zang bij onder meer Francis van Broekhuizen en heeft operarollen gezongen in uitvoeringen als La Boheme en La Traviata. Sopraan Mirjam Betjes geniet regionaal bekendheid door de vele optredens in de omgeving. Ze speelde hoofdrollen in diverse operettes.

Aanvang 15:00 uur. Entree € 10,- inclusief koffie/thee. Reserveren: kerkvankrommeniedijk@live.nl
Meer informatie en reserveringen via www.kerkvankrommeniedijk.nl

De Kerk van Krommeniedijk heeft één keer per maand (meestal de vierde of laatste zondagmiddag) een concert of voorstelling in de intieme setting van deze sfeervolle kerk. Op het programma voor dit jaar staat ook het volgende: 28 november, optreden van de Westside Jazz Band en op 12 december een kerstconcert met Dub de Vries en Mirjam Betjes.