Knutselparade bij Coop Uranuslaan

KROMMENIE - Klanten van Coop supermarkt sparen vanaf maandag 25 oktober vier weken lang voor fikse korting op knutselkoffers met verschillende thema’s.

Creatieve Coop-klantjes van vier tot twaalf jaar en hun ouders sparen dit najaar bij Coop Uranuslaan voor korting op ‘do it yourself’-knutselkoffers. Nick, supermarktmanager Coop Uranuslaan: “Met de knutselkoffers leren kinderen alle knutseltechnieken kennen – van kleien tot verven, gips gieten of borduren – en hebben ze urenlang speelplezier. Er zijn vijf knutselkoffers, ieder met een eigen thema: donut, cupcake, fast food, fruit en Sint. De koffers zijn leuk voor zowel jongens als meisjes. Alles wat je nodig hebt, zit in de koffer. Hartstikke makkelijk.”

Spaaractie

De spaaractie van Coop start op maandag 25 oktober en loopt tot en met zondag 21 november 2021. Klanten ontvangen bij elke vijf euro (exclusief cadeaubonnen en wettelijk niet toegestane artikelen) aan boodschappen een spaarzegel. Een volle spaarkaart (volle spaarkaarten kunnen niet ingewisseld worden voor contant geld of een andere waardecompensatie)  telt vijftien zegels. Voor alle koffers is één volle spaarkaart nodig en de koffers zijn niet los te koop bij Coop. Volle spaarkaarten kunnen tot en met zondag 5 december 2021 – met een bijbetaling van 5,99 euro – ingeruild worden voor een koffer naar keuze. Dat betekent 54 procent korting op één van de vijf verschillende knutselkoffers. Na de spaarperiode hebben klanten nog twee weken de tijd om de spaarkaarten in te leveren. De koffers zijn tot en met zondag 5 december op te halen. Voor meer informatie: coop.nl/knutselkoffers.