Zal je deze toverkol tegenkomen?
Zal je deze toverkol tegenkomen? (Foto: Thirdman/Pexels)

Witte wieven en toverkollen: verhalen in Rosariumpark

KROMMENIE - Witte wieven en toverkollen. Niet iedereen gelooft er in, maar wie vrijdag 29 oktober naar het Rosariumpark komt zal met eigen ogen zien dat ze nog bestaan. En dan niet alleen in de verhalen die worden te horen zijn vanaf 20.00 uur.

Laat je meeslepen in een mistige wereld en vertel zelf je griezelverhaal  

Verhalenverteller Smid & Zo./Jacob Passander zal de aanwezigen als eerste meeslepen in de mistige wereld van witte wieven en toverkollen. Daarna worden de aanwezigen uitgenodigd om zelf een verhaal te vertellen of op een andere manier een bijdrage te leveren. Dat kan op verschillende manieren: Een anekdote, een grap, Spoken Word, een rap, een gedicht, een kinderversje. Neem ook gerust gitaar, ukelele of een ander instrument mee.

Om de feestvreugde te vergroten vraagt de organisatie iedereen om zich in stijl te verkleden. Ook is de vraag om een eigen lichtbron mee te nemen. Denk aan tuinkaarsen, een lampion of een zaklantaarn. Er zijn geen kosten aan dit evenement verbonden, maar neem zelf stoeltje, dekentje, eten en drinken mee. 

Opgeven

De organisatie houdt zich aan de op dat moment geldende corona maatregelen. Vooraf opgeven via Jacob Spaander van de Rosarium Vriendentuin: passander@gmail.com / 06-47635401) Bij slecht weer vervalt de activiteit. Degenen die zich hebben opgegeven krijgen dan een bericht.