Paaseieren zoeken hoorde er natuurlijk bij.
Paaseieren zoeken hoorde er natuurlijk bij. (Foto: aangeleverd)

Voorjaar bij Babino kinderopvang

ZAANSTREEK - Het is volop lente bij Babino. Deze groeiende kinderopvangorganisatie heeft meerdere locaties voor kinderdagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang in Zaanstad en Haarlemmermeer.

Hun locatie Ippel Stippel in Assendelft, waar al meerdere generaties spelenderwijs zijn voorbereid op de basisschool, herbergt een kleinschalige kinderdagverblijfgroep en een groep voor peuteropvang. Meest in het oog springend is hun grote buitenruimte waar de kinderen heerlijk kunnen fietsen, schommelen, glijden, in de zandbak spelen en natuurlijk de ruimte hebben om zelf te ontdekken. Ook wonen er bij Ippel Stippel konijnen en vissen. Zo leren de kinderen om te gaan met dieren.

Binnen de aangeboden thema's bieden de zeer ervaren en enthousiaste pedagogisch medewerkers afwisselende activiteiten aan waarbij alle ontwikkelingsgebieden worden gestimuleerd.

Nieuwsgierig geworden naar Ippel Stippel? Neem dan contact op met de locatie. Zij zijn gevestigd op Dorpsstraat 466a in Assendelft. Zie: https://babino.nl