Een duurzame reis
Een duurzame reis (Foto: Bolia.com)

Een fris, licht en speels universum

Fris, licht en speels: dat is de nieuwe lentecollectie van Bolia.com. De collectie heeft veel lichte kleuren en is geïnspireerd door de natuur. Ontdek de prachtige nieuwe artikelen en verdiep je in een gloednieuw en rustgevend designuniversum.

Je huis moet een kantoorruimte en eethoek kunnen bevatten. Hier heb je je gezinsleven en werk, en dat stelt eisen aan de vormgeving, functionaliteit en esthetische indruk. Maar het creëert ook nieuwe, interessante mogelijkheden. Daarom worden alle designartikelen in de nieuwe Work from Home Collection van Bolia.com gemaakt met een multifunctioneel doel voor ogen.

Elk artikel vervult nieuwe en oude behoeften en zorgt voor rust voor het oog en de geest. Creëer je eigen, rustige ademruimte. Lichtere tijden en nieuwe ideeën. Frisse perspectieven en een nieuw begin. Met de natuur als uitgangspunt en inspiratiebron, haal je met elk designartikel de natuur in huis.

Duurzaamheid is het uitgangspunt is voor al Bolia's designartikelen; van de eerste schetsen tot het uiteindelijke design. Het belangrijkste uitgangspunt is het maken van mooie dingen die lang meegaan. Hiermee bedoelen we niet een aantal jaar, maar meerdere generaties. Daarom werkt Bolia alleen met de beste natuurlijke materialen en bieden ze je vijf jaar garantie op alle designartikelen. De winkels zijn tijdelijk gesloten, maar het team staat vanuit de winkel klaar om te helpen, adviseren en inspireren. Ze doen dat op werkdagen van 10.00-19.00, op zaterdag van 10.00-17.00 en op zondag van 11.00-17.00. Het is ook mogelijk een digitale rondleiding te boeken, Click & Collect-artikelen afhalen maar online bestellen en thuis laten bezorgen kan ook.