“Room with a View” is verkrijgbaar bij optredens.
“Room with a View” is verkrijgbaar bij optredens. (Foto: aangeleverd)

Margriet Eshuijs PopUpKoor maakt CD

Algemeen

WORMERVEER - Het Margriet Eshuijs PopUpKoor is deze zomer helemaal terug met op 3 juli de release van de cd “Room with a View” en 29 augustus met het openluchtconcert “a Lovely Afternoon in the Parc” in het mooie Wilhelminapark in Wormerveer.

Room with a View

“Room with a View“ is de titel van de cd die het Margriet Eshuijs PopUpkoor uitbrengt op zaterdag 3 juli. Tijdens een eerste gezellig samen zijn na maanden krijgen de koorleden de cd overhandigd en wordt er gevierd dat het koor 5 jaar bestaat.

Vanaf het moment dat het koor onder leiding van Margriet Eshuijs niet meer mocht zingen met elkaar werd er bedacht hoe je toch nieuwe liedjes met elkaar kon instuderen. Het bleek dat je met ingestuurde memo’s best wel veel kan. Margriet is met al die zangopnames die goed waren gaan werken en na een dik jaar zijn er 12 liedjes geproduceerd. De opnames zijn professioneel gemasterd in Qpoint Studio Bussum, voorzien van uniek Artwork en een 8 pagina’s tellend kleuren booklet.

“Room with a View” is verkrijgbaar bij optredens en te bestellen via margrieteshuijs@gmail.com.

Loot mee voor een exemplaar!

Speciaal voor de lezers van het Zaans Stadsblad wordt een cd verloot. Stuur een mailtje naarredactiezaan@rodi.nl met als onderwerp ‘Room with a View’, uw naam, adres en telefoonnummer. De winnaars krijgen de CD thuisgestuurd.