Eindelijk weer voetballen na corona
Eindelijk weer voetballen na corona (Foto: aangeleverd)

KOPPIE-BAR Tournooi 2021 bij v.v.Assendelft

Algemeen

ASSENDELFT - Op vrijdag 27 en zondag 29 augustus wordt op het complex van v.v.Assendelft het traditionele Koppie Bar Tournooi gespeeld ter voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. 

De actieve organisatie heeft dit jaar voor de tweede keer liefst zes deelnemende clubs gecontracteerd; Sporting Krommenie, Saenden, SVA, ODIN’59 2, KFC en gastheer Assendelft. Qua niveau ontlopen de teams elkaar weinig.

Eindelijk weer voetballen na corona

Na 1,5 jaar ‘Corona stilstand’ zal moeten blijken hoe de selecties van de deelnemende verenigingen zich hebben ontwikkeld en of zij zich staande hebben gehouden. Deze zes teams strijden met elkaar om de eer en om de Koppie-Bar bokaal 2021 te winnen.

Programma

Het programma voor alle drie de wedstrijden op vrijdagavond 27 augustus aanvang 19.30 uur:

Assendelft - SVA - KFC - Sporting Krommenie - Saenden - ODIN’59 2       

Na deze wedstrijden is in de Kantine “de Delfthoek” D.J. Han Holland present voor de sfeer en muziek.

Zondag 29 augustus om 13.30 uur worden de finalewedstrijden en verliezersronde tegelijk gespeeld; In het voorprogramma  om 11.00 uur spelen de dames van Assendelft en Saenden tegen elkaar. Daarna om 12.30 uur Walking Football, om 14.00 uur gevolgd door een wedstrijd tussen Assendelft 4 tegen Sporting Krommenie 4.

De scheidsrechters van het Koppie Bar Tournooi zijn de heren Michel de Waal, Dennis Oldenburg en Rob Gertgens die allen in het hogere segment van de KNVB actief zijn.

Prijsuitreiking

Na afloop van de finalewedstrijden is er de prijsuitreiking, gevolgd door een warm-en koud buffet voor alle spelers, begeleiding van de deelnemende clubs, alsmede de scheidsrechters, gesponsord door Koppie-Bar. Ook live muziek met ‘Acoustic Twins’ ontbreekt niet op het Koppie Bar Tournooi, waar het altijd gezellig is.

Komt kijken op dit altijd sportieve en aantrekkelijke voetbaltournooi bij v.v.Assendelft, gesponsord door de bekende Koppie Bar uit Assendelft!!