Dit jaar is er een combinatie van online en offline trainingen.
Dit jaar is er een combinatie van online en offline trainingen. (Foto: aangeleverd)

Zomerschool Zaankanters voor elkaar

ZAANSTREEK - Net als ieder jaar organiseert Zaankanters voor Elkaar in de eerste week van de zomervakantie de Zomerschool. Een week lang informatieve cursussen voor alle vrijwilligers uit Zaanstad. Dit jaar vindt de zomerschool plaats van 12 tot en met 15 juli.

Een week lang informatieve cursussen

Dagelijks worden er twee workshops aangeboden. De workshops hebben als thema's: "vergroot uw kennis”, "vergroot uw wijsheid” en "vergroot uw netwerk”. De workshops zullen zowel online (via teams) of bij op de Pieter Lieftinckweg 2 in de zaal gehouden worden. De ochtend workshop is van 11.30 tot 12.00 en de middag van 13.30 tot 15.00 uur.

Workshops

Voor elke workshop zijn maximaal 4 plaatsen voor deelname in de zaal. In de zaal heb je geen computer nodig. Wil je in de zaal mee doen, laat dit dan weten in het opmerkingen vakje bij je aanmelding. Zaankanters voor elkaar neemt dat contact met je op. Voor meedoen in de zaal geldt wie het eerst komt wie het eerst maalt.


Indien de workshop op een andere locatie wordt gehouden (bijvoorbeeld de workshop 'vloggen') dan staat dit bij de workshop zelf vermeld.

Netwerkbijeenkomst

De Zomerschool week word afgesloten op 16 juli met een netwerkbijeenkomst bij de Groote Weiver te Wormerveer. Er zal een kleine lezing gehouden worden over netwerken en daarna gaan we dat onder het genot van de drankje (eigen kosten) in de praktijk brengen.

Aanmelden

Aanmelden kan via www.zaankantersvoorelkaar.nl