De musicalklassen 7-9 jaar speelden afgelopen weekend bij FluXus hun voorstelling OTJE!
De musicalklassen 7-9 jaar speelden afgelopen weekend bij FluXus hun voorstelling OTJE! (Foto: Pieter Harbering)

Corona hield Theater MUS niet tegen

ZAANDAM - Ondanks een roerig seizoen vol corona beperkingen stonden afgelopen weken meer dan 100 leerlingen van jeugdtheaterschool Theater MUS toch op de planken!

Met een flinke dosis doorzettingsvermogen, lessen online en buiten konden kinderen en jongeren toch gewoon doorgaan bij Theater MUS. Corona hield de dames Barbera de Bruijn en Eszter Triz, eigenaren van de jeugdtheaterschool, niet tegen. Dat resulteerde in prachtige voorstellingen van meer dan 100 leerlingen die afgelopen weken onder het dak van Fluxus in Zaandam gespeeld konden worden. De jongsten speelden Otje, de 10-12 jarigen speelden ANNIE en de jongerengroepen speelden Alice/Alex in Wonderland. 

Kerst in juni

Daarnaast trad de productieklas van Theater MUS op met het hilarische stuk Kerstmis in juni. Na het spelen van deze voorstellingen is er heel veel zin om komend seizoen weer naar nieuwe voorstellingen toe te werken. Na de zomervakantie op 7 en 8 september zijn er open lessen bij de leslocatie in de Verkadefabriek in Zaandam. Iedereen is welkom voor een proefles. 

Kijk voor meer informatie op www.theatermus.nl.

De productieklas van Theater MUS speelde Kerstmis in juni.
De jongerengroepen van Theater MUS speelden Alice/Alex in Wonderland.