Mannen die zingen kunnen hun muzikale hart op het grote toneel ophalen in Backstage.
Mannen die zingen kunnen hun muzikale hart op het grote toneel ophalen in Backstage. (Foto: aangeleverd)

Popkoor Vocal Invention zoekt zangers voor theaterconcert Backstage

Algemeen

ZAANSTREEK -  Popkoor Vocal Invention geeft op 22 en 23 januari 2022 het theaterconcert Backstage in de grote zaal van het Zaantheater en biedt mannen met ervaring in zingen de mogelijkheid mee te doen.

In dit project nemen dirigent, regisseur en het koor de nieuwe deelnemers mee in een wervelende show. Een mooie kans op het grote podium te staan en - letterlijk - je stem te laten horen.

Verhaal

Backstage vertelt het verhaal van een studente musicologie. Het bevat veel verschillende popsongs. Van Queen tot Aerosmith. Er zit ook Nederlands in het repertoire plus een bijzondere muzikale verrassing. Daarnaast wordt Vocal Invention in het theater ondersteund door een zingende actrice, een vijfkoppig combo, een choreograaf, jeugdkoor en een groep dansers. Uiteraard wordt alles prachtig belicht.

De repetities zijn al begonnen en duren van 20.00 tot 22.15 uur iedere maandagavond. Tot eind januari wordt er gerepeteerd in Zaandam.  Kosten voor het project zijn € 25,00. Meld je aan of vraag meer informatie via leden@vocal-invention.nl of kijk op www.vocal-invention.nl.