Grafmonumenten en herinneringen naar eigen wens of idee.
Grafmonumenten en herinneringen naar eigen wens of idee. (Foto: aangeleverd)

Grafmonumenten en herinneringen

REGIO/BEVERWIJK - Groot Natuursteen, sinds ruim een eeuw - anno 1919 - gevestigd in Beverwijk, heeft van het vervaardigen van grafmonumenten en herinneringen naar de wensen en ideeën van cliënten een hartverwarmende en emotionele passie gemaakt.

Naar eigen wens of idee

“Meedenken met de wensen van nabestaanden en daar een prachtige invulling aan geven. Dat maakt het verwerkingsproces en de herinnering aan degene die er niet meer is alleen maar intenser en mooier”, weet eigenaar Rob Groot.

Tegenwoordig wordt er steeds vaker gekozen voor een crematie. Na de crematie zijn er verschillende mogelijkheden voor de bestemming van de as, zoals de mogelijkheid van het uitstrooien. Echter, vaak blijkt dat nabestaanden steeds meer de behoefte hebben aan een tastbare herinnering. Hiervoor is de mogelijkheid om te kiezen voor een urn of een as-sieraad. Dit is een gedenkteken, waarin de as van de geliefde geheel of gedeeltelijk kan worden bewaard. Groot Natuursteen heeft een webwinkel (www.groot-urnen.nl) met een collectie van urnen in allerlei modellen, maten en stijlen, voor binnen en buiten. "Ook is er op bepaalde urnen de mogelijkheid voor het graveren van een tekst. Er zijn urnen van natuursteen, glas, keramiek, hout en metaal. De diversiteit aan urnen en as-sieraden geeft de nabestaanden de mogelijkheid om na het verstrooien nog wat as te bewaren. Door onze uitgebreide collectie zal er altijd een urn of as-sieraad aanwezig zijn om hem of haar te herdenken. In onze webshop staat de complete collectie met de materialen, afmetingen en prijzen. Mensen zijn ook van harte welkom in onze fysieke urnenshowroom en staan onze medewerkers klaar met een deskundig advies.” 

Groot Natuursteen, Flevoland 18, 1948 RH Beverwijk, tel. 0251-223138, info@groot-natuursteen.nl, www.groot-natuursteen.nl, www.groot-urnen.nl