Simone Kleijnsma
Simone Kleijnsma (Foto: Aangeleverd)

Simone Kleinsma in persoonlijke solovoorstelling VERDER

BEVERWIJK - In VERDER staat Simone Kleinsma solo op het podium. In deze intieme voorstelling vertelt zij haar persoonlijke verhaal over de afgelopen jaren, waarin ze heeft moeten ontdekken hoe het is om alleen verder te gaan. 

Simone neemt het publiek mee in haar verhaal. Muziek speelt daarin uiteraard een grote rol. Met zowel bestaand als speciaal voor haar nieuw geschreven repertoire omlijst zij de grote stappen die zij heeft gezet. Immers, om een nieuw begin te maken zul je eerst moeten opruimen. Je moet durven weggooien, zodat je iets kan overhouden wat het begin kan zijn van iets nieuws. 

Na haar eerdere succesvolle showsals Songs From The Heart, Simone's Songbook en Simone! ontwikkelt ze haar nieuwe voorstelling VERDER samen met Ruut Weissman (o.a. Hij Gelooft In Mij) en schrijver Frank Houtappels (o.a. Gooische Vrouwen en Het Schaep met de 5 Pooten).

Simone pakt prachtig uit in VERDER. Een soloshow over haar leven, over het nieuwe begin. Vol allure alleen verder, maar wel met muziek in de hoofdrol. Lievelingsstukken die zij graag nog een keer zingt en nieuwe songs die speciaal voor haar werden geschreven.

Kaarten vanaf € 31,00 voor zaterdag 30 oktober om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Jan Beuving start in Beverwijk

Op zaterdag 30 oktober ‘21 speelt Annie M.G. Schmidtprijs winnaar Jan Beuving de try-out van zijn nieuwe voorstelling Restante in het Kennemer Theater. 

‘Niets blijft’, zeiden de oude Grieken, maar oude Grieken moet je niet geloven. Tenzij ze Pythagoras of Euclides heten. Er blijft juist van alles. De rest bij een staartdeling blijft. Haren in het doucheputje. De verhalen uit je jeugd. En de wiskunde natuurlijk: die is het eeuwigst van allemaal. Ook Jan Beuving blijft liedjes schrijven en Tom Dicke blijft aan de vleugel zitten. En zoals altijd komt dit allemaal samen tijdens de cabaretvoorstellingen van Jan Beuving.

Jan Beuving won twee Annie M.G. Schmidtprijzen, een Willem Wilminkprijs, een Neerlands Hoop en zijn laatste soloprogramma Rotatie werd genomineerd voor een Poelifinario. De pers was superlatief: ‘Knappe grappen en puntgave liedjes’ (de Volkskrant), ‘Origineel, grappig en ontroerend’ (NRC) en de Theaterkrant schreef: ‘een programma dat de perfectie benadert’.

Kaarten vanaf € 17,00 voor de try-out op zaterdag 30 oktober om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

OG3NE

Nadat in maart 2020 de SWEET HARMONY TOUR abrupt werd afgebroken door het coronavirus ontstond iets unieks. Omdat Amy door het missen van één long, tot de risicogroep behoort, zaten Lisa, Amy en Shelley allemaal van elkaar gescheiden in zelfgekozen thuisisolatie. Toch werd er een manier gevonden om samen te zingen, los van elkaar. Het resultaat van hun Home Isolation video’s ging viral op alle social platforms. Miljoenen mensen volgden de verrichtingen van OG3NE in corona tijd en wereldwijd werd het niveau van hun meerstemmige samenzang geroemd. Ook beroemde bandleden van Queen, Simon and Garfunkel en Earth Wind & Fire reageerden lovend.

Alle Home Isolation video’s behalen miljoenen streams en de 3 EP’s met steeds 5 nummers behaalde ieder binnen enkele dagen de nummer 1 positie van de album lijst. Ook was OG3NE als eerste met een pay-per-view streamconcert. In totaal gaven zij 3 succesvolle Home Isolation Concerts vanuit een studio.

Na lange tijd dan eindelijk weer in het theater te bewonderen … de magische stemmen van Lisa, Amy en Shelley met hun eigen live band met de SWEET HARMONY TOUR.

Kaarten à € 39,50 voor vrijdag 29 oktober om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Jan Beuving
Og3ne.