Ook in deze onzekere tijden maakt 'Eten met gemak' het voor iedereen mogelijk om lekker, makkelijk en gezond te eten.
Ook in deze onzekere tijden maakt 'Eten met gemak' het voor iedereen mogelijk om lekker, makkelijk en gezond te eten. (Foto: aangeleverd)

Eten met gemak blijft maaltijden bezorgen

REGIO - Ook in deze onzekere tijden maakt 'Eten met gemak' het voor iedereen mogelijk om lekker, makkelijk en gezond te eten. 'Eten met gemak' volgt de richtlijnen van het RIVM, zo kunnen zij de maaltijden bij de mensen thuis blijven bezorgen.

Persoonlijke service en verse maaltijden

'Eten met gemak' staat voor persoonlijke service, verse maaltijden en geen verplichte afname. Een lokale onderneming met flexibele levertijden en verschillende betalingsmogelijkheden.

De bezorging en betaling kunnen volledig contactloos plaatsvinden. Liever pinnen bij aflevering of toch liever een factuur of automatische incasso? Geen probleem! En dat allemaal voor een vaste lage prijs.

Diverse gerechten

'Eten met gemak' heeft meer dan 150 gerechten op het menu staan. Van Hollandse pot tot de mediterrane en Aziatische keuken; er is voldoende keus voor iedereen. Ook voor mensen die liever vegetarisch eten of een specifiek dieet moeten volgen. Vraag naar de mogelijkheden.


Peter Denkers is contactpersoon voor de regio West-Friesland, Purmerend, Waterland, Zaanstad en Alkmaar. Meer informatie: www.etenmetgemak.nl of bel 0228-820054.