Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Nieuwe Auping-studio voor De Bedden

DEN HELDER - De winkel van De Bedden is gelukkig weer open voor publiek! Op afspraak kan men in een heerlijk rustige ambiance persoonlijk advies krijgen voor een nieuw slaapsysteem. De Bedden biedt een uitgebreide collectie bedden, matrassen, kussens, linnenkasten, prachtig bedtextiel, waterbedden, boxsprings en wat al niet meer.

Alles wat men in de slaapkamer nodig heeft van topmerken als Beka, Tempur, Velda, Nolte en Auping heeft De Bedden in huis. Van Auping heeft De Bedden een splinternieuwe studio gemaakt. Hiermee is de showroom uitgebreid met acht Auping modellen: de Essential, Auronde, Original bedmodel en Original boxsprings, de Tone, het Criade boxspringmodel en het geheel nieuwe Noa bedmodel. Dit Noa bedmodel is een samenwerking aangegaan met de zeer eigenzinnige Deense ontwerpster Eva Harlou. Het is een zeer fris en eigenzinnig model geworden wat ook echt de scandinavische sfeer uitstraalt. Natuurlijk liggen ook alle Auping matrasmodellen in de showroom. bijzonder is het nieuwe matras model de Evolve. Een matras met een geheel eigen ligcomfort en wat geheel circulair is.

Korting

Tot 18 maart kan de klant genieten van een prachtige korting van 15% op alle Auping-matrassen die allemaal een omruilgarantie van 90 dagen hebben. Dus voor degenen die de aangeschafte matras toch te hard of te zacht vinden, ruilt Auping de kern van de matras kosteloos om voor een andere hardheid. In de Auping-studio hangt de 'Creator': een scherm waar de Auping-website op draait waarop heel makkelijk een eigen Auping op gecreƫerd kan worden. Ook vanuit de luie stoel op www.auping.nl.

Webshop

Op www.debedden.nl kunnen altijd bestellingen worden geplaatst. Uiteraard kan men ook naar de winkel komen. Mail dan naar info@debedden.nl of bel naar 0223-624093. De Bedden ziet haar klanten graag weer in de showroom aan de Industrieweg 4b, Ravelijncenter Den Helder. Geopend van di. t/m vr. Desgewenst komen de mensen van De Bedden ook bij de klant thuis voor een oordeel of advies.