Afbeelding
(Foto: www.autoserviceverhaart.nl)

Autoservice Verhaart wordt Autovakmeester

DEN HELDER - Voor Autoservice Verhaart is het nieuwe jaar begonnen met de voorbereidingen voor de start als Autovakmeester. Per 1 maart heeft Autoservice Verhaart zich aangesloten bij Autovakmeester en wordt daarmee trotse partner van de garageformule van Alliance Automotive Group Benelux. Hiermee blijft eigenaar Ruud Verhaart eigen baas en bieden ze dezelfde uitstekende service aan de klanten, maar dan wel met extra ondersteuning en voordelen van Autovakmeester.

Ruud Verhaart is eigenaar van de Autoservice Verhaart en vertelt enthousiast waarom ze voor een partnerschap met de landelijke garageformule hebben gekozen: “Door ons aan te sluiten bij Autovakmeester, zijn wij klaar voor de toekomst. Het sluit naadloos aan op onze visie: het bieden van betrouwbare service en kwaliteit, transparant en met persoonlijk contact hoog in het vaandel. Doordat wij gebruik kunnen maken van inkoopvoordeel, technische ondersteuning, trainingen, landelijke campagnes en marketingondersteuning kunnen wij blijven doen wat wij altijd al deden: kwaliteit bieden voor een goed tarief! Daarom zien wij de toegevoegde waarde van deze garageformule, ze worden niet voor niets met een 8,4 beoordeeld door hun leden bij het onderzoek van BOVAG. Daarnaast biedt het extra klantenvoordeel, namelijk 24 maanden garantie op onderhoud en reparaties. Het belangrijkste voor ons is: de klant is hiermee geholpen.”

Formule Manager van Autovakmeester, Ton Sieljes, is erg te spreken over Verhaart als nieuwe partner: "Echte vakmensen die weten waar ze het over hebben en wat ze doen. Deze professionele local hero is een echte toevoeging aan ons landelijk netwerk. Hun klanten weten dat goede service centraal staat.” De klanten van Autoservice Verhaart kunnen met alle automerken terecht in de moderne werkplaats met de beste meetapparatuur voor onderhoudsbeurten, APK keuringen en caravan & camperonderhoud.

Zie voor meer informatie: www.autoserviceverhaart.nl


.