Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

'Kei-goeie' actie voor Denise

DEN HELDER - "Elke mooi beschilderde kei die je buiten vindt is natuurlijk al een cadeautje op zich", zegt Annemieke Bantema namens het beheer van de Facebookpagina Kei Kado 0223.

In deze periode zijn er volgens Annemieke op diverse FB-pagina’s acties die de stenen verspreiden. Bij Kei Kado 0223 worden met grote regelmaat prijskeien verstopt. "Deze keer hebben de keien een bijzonder goed doel, namelijk bekendheid genereren aan de FB-pagina 'Heel Den Helder Moestuint' van Denise Domeyer die de actie www.steundenise.nl in het leven heeft geroepen. Denise heeft namelijk een belangrijke missie: genoeg geld bij elkaar verdienen om in Rusland behandeld te kunnen worden voor haar MS." Normaal gesproken vragen we bij het schilderen van de stenen één euro onkostenvergoeding per steen als we de keien voor een bedrijf of vereniging maken. Deze keer betalen wij echter die ene euro aan de opdrachtgever als donatie namens onze FB-pagina. Ook hebben we vijf extra keien gemaakt, dus er zijn op 21 maart in totaal tien stenen gaan zwerven!

Moestuinstekje

"Als je de steen vindt mag je hem bij Denise omruilen voor een moestuinstekje. Super handig als je het tuinieren wil uitproberen maar geen geduld hebt om af te wachten of de zaadjes wel uitkomen. Ook de kosten van de stekjes zelf hebben wij als donatie naar haar overgemaakt dus de actie gaat niet ten koste van haar budget! Vind je een kei neem dan contact op met Denise. Los doneren of een stekje kopen a 1,-- mag natuurlijk ook! Het beheer van Kei Kado 0223 wenst Denise heel veel succes en we hopen van harte dat ze haar doel haalt."

Kijk voor meer informatie op www.steundenise.nl