Laat u inspireren bij de Schakel wonen en slapen.
Laat u inspireren bij de Schakel wonen en slapen. (Foto: HENRIVOSFOTOGRAFIFE)

Paasshow bij de Schakel wonen en slapen

DEN HELDER - Wees welkom bij de Paasshow van de Schakel wonen en Slapen. Van 25 maart tot en met 5 april kunt u op afspraak langskomen en genieten van nieuwe collecties. Bel voor een afspraak op 0223-612363 of maak gebruik van de online agenda op de website. Er zijn geen minimum of maximum tijden. "U ben onze gast en daar nemen we de tijd voor. In onze showroom zijn alle maatregelen genomen om uw en onze veiligheid te garanderen,'' aldus de directie.

De Paasshow staat in het teken van nieuwe collecties, kleuren en materialen

Met de nieuwe Made For Comfort collectie worden er weer zeer aantrekkelijke zitmodellen gepresenteerd in diverse uitvoeringen. Zoals bijvoorbeeld model Noah in mooi rundleer en van Duitse kwaliteit. Deze lounge-opstelling komt nu op € 2195,- (excl. hoofdsteun). Op de website vindt u alle modellen, folders en informatie. Zeker de moeite waard om te bekijken!

Avek presenteert het nieuwe model Stiel. Een strak ledikant met als basis de goed ventilerende spiraalbodem met als optie een fraaie bedrand en diverse hoofdborden in diverse mooie kleuren. Hierop gecombineerd kan het goed ondersteunende pocketmatras Stiel, welke niet gekeerd hoeft te worden en die met een bepaald systeem vast zit aan de spiraal.


De Schakel is linnenkastspecialist van de Noordkop en heeft een zeer ruime collectie met de meest verrassende opstellingen in diverse prijsklassen. De nieuwste kleuren en uitvoeringen worden nu gepresenteerd en u ontvangt altijd eerst een vrijblijvende offerte. Model Washington uit de Altijd Goed Slapen collectie is zo’n voorbeeld. In de breedte 150 cm en 213 cm hoog is deze leverbaar vanaf € 699.- (excl. montage)


Holland Haag pakt uit met een verfrissende nieuwe collectie gordijnen en heeft als Paasactie 15% korting op de gehele collectie. U maakt het thuis nog sfeervoller met een mooi gordijn!

Tijdens de paasshow van 25 maart t/m 5 april zijn er diverse paasaanbiedingen en ontvangt u 10% van het aankoopbedrag als waarde cheque voor een volgende aankoop, of 5% korting op de gehele collectie (kijk op de website voor alle informatie en de voorwaarden). Op de website vindt men ook de gehele collectie en de paasaanbiedingen.


Op 2e Paasdag is de Schakel geopend van 11.00 tot 17.00 uur en iedereen is van harte welkom (een telefoontje (0223-612363) is voldoende of maak gebruik van de online agenda op de website).

De Schakel wonen en slapen | Ravelijncenter 4 | Den Helder | www.deschakelwonen.nl/paasshow

Afbeelding
Afbeelding