Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

'Ik ben heel blij dat het zo is opgelost'

Vervolg van de voorpagina.

Marc vervolgt: "Omdat er per seizoen slechts acht mensen worden uitgenodigd, was ik zeer verrast dat ik er tussen zat. Dat was eind 2019, dus al met al loopt het al wat langer. Het had vorig jaar al afgerond moeten zijn maar door de coronacrisis was het voor het team van Uitstel van Executie lastig om te filmen bij de mensen thuis en liep het wat vertraging op. Uiteindelijk is de hele woning opgeknapt."

Leuke crew

"Zelf heb ik ook het een en ander gesloopt terwijl de complete verbouwing door het team van Uitstel van Executie werd gedaan. Echt gewéldig, want al met al heeft mijn huis slechts twee à drie weken te koop gestaan voordat het werd verkocht. Bovendien kijk ik terug op een prettige tijd met een leuke crew. De eerste twee keer dat er werd opgenomen, was ik nog wat zenuwachtig maar gaandeweg ging het steeds beter. Er zat bijvoorbeeld een dag tussen waarop alleen maar korte filmshotjes werden gemaakt en toen hebben we met zijn allen veel gelachen. Ja, en Martijn Krabbé is in het echt net zo'n leuke vent als hoe hij overkomt op televisie."

Herinneringen

Het boek Den Helder is dicht voor Marc van der Meulen, maar ondanks alles kijkt hij terug op een goeie tijd in de marinestad. "Ik woonde er omdat ik er werkte en heb met name goede herinneringen aan de binnenstad, met zijn winkels en gezellige terrassen."


Kijk maandag 29 maart naar het verhaal van Marc op RTL4, aanvang 20.30 uur.