Digitale Meet & Greet bij Scholen aan Zee.
Digitale Meet & Greet bij Scholen aan Zee. (Foto: aangeleverd)

Scholen aan Zee biedt digitaal alternatief voor open dagen

REGIO - Door corona zijn scholen momenteel genoodzaakt om een alternatief te bedenken om groep 8 leerlingen kennis te laten maken met hun toekomstige school. Scholen aan Zee biedt leerlingen en hun ouders daarom een digitale ‘open dag’ aan.

Het is tijd voor leerlingen van groep 8 om een nieuwe wereld in te stappen: van basisschool naar voortgezet onderwijs. Een hele spannende, maar vooral leuke stap.

Meet & Greets

Kiezen is best lastig als nog niet duidelijk is wat er verwacht kan worden of welke richtingen er zijn. Daarom helpt Scholen aan Zee graag bij het maken van de juiste beslissing voor de toekomst.

Van 18 tot en met 21 januari 2021 zal de scholengemeenschap hiervoor de zogeheten digitale meet & greets organiseren. Tijdens deze bijeenkomsten krijgen de leerlingen - net als de ouders - een goede indruk van de verschillende onderwijslocaties. Er wordt verteld hoe er gewerkt wordt en er is ruimte om vragen te stellen.

De leerlingen en de ouders kunnen terecht op de website van Scholen aan Zee om zichzelf aan te melden voor één of meerdere meet & greets.