Nieuwe politieke partij opgericht in Den Helder.
Nieuwe politieke partij opgericht in Den Helder. (Foto: Archieffoto RM)

Een nieuw Helder(s) geluid

DEN HELDER - Robert Klein, Astrid Bollebakker en Uwe Smit hebben op 15 oktober vorig jaar Helder Lokaal opgericht. Zij vormen daarmee automatisch het oprichtingsbestuur. Door de jaren heen hebben de oprichters gezien hoe lokale partijen vol enthousiasme begonnen en vervolgens ondergingen aan onderlinge strijd en zwalkend waren in het volgen van de doelstellingen en beloftes.

Helder Lokaal gaat het écht anders doen. Geleerd van het verleden staan zij voor eerlijke politiek waar echt naar de leden en inwoners wordt geluisterd. Geen loze beloftes. De buurt weer laten besturen. Hier zijn de oprichtingsstatuten ook op ingericht. Nu het concept huishoudelijk regelement is samengesteld weerspiegelt dit eerder genoemde gedachten. De Covid-19 omstandigheden laten een eerste algemene ledenvergadering (ALV) niet toe om deze daarin te bespreken en daarna vast te stellen. Zodra dat kan zal deze ALV worden uitgeschreven.

Belangstellenden wil Helder Lokaal graag verder informeren. Contact, vragen of informatie is mogelijk via partijbureau@helderlokaal.nl of rechtstreeks met één van de oprichters via www.helderlokaal.nl/bestuur. Op www.helderlokaal.nl is meer informatie te vinden.