Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Coco van klei bij gastouder Yvonne in Julianadorp

JULIANADORP - Ook dit jaar gingen de Nationale Voorleesdagen weer van start met het Nationale Voorleesontbijt op woensdag 20 januari. Ook bij Berend Botje-gastouder Yvonne hebben de kinderen meegedaan met deze dagen. Het Coco kan het! is veel gelezen en ze hebben zelf Coco nagemaakt van klei.

Prentenboek van het jaar 2021 is Coco kan het! van Loes Riphagen. Coco kan het! Het boek behandelt mooie thema’s als faalangst, angst overwinnen en doorzettingsvermogen. Alle babyvogels gaan voor het eerst vliegen. Alleen Coco durft niet. Wat als ze valt? Of als een kat haar grijpt? Maar als het wél lukt, kan ze samen met haar vriendjes mooie vormen vliegen. Is Coco klaar om haar vleugels uit te slaan?

Heel Noord-Holland

"Een gastouder van Berend Botje bied je kind een extra huis, op tijden en dagen die je in overleg met elkaar afspreekt. Het is de vorm van kinderopvang die het dichtst bij ‘thuis’ ligt. Je kind heeft een eigen plekje en krijgt liefdevolle zorg en aandacht. Het betekent dat we goed kunnen inspelen op jullie omstandigheden en wensen", aldus een medewerker van Berend Botje.

In overleg met je gastouder is veel mogelijk. Een keer wat later, een keer wat vroeger, extra of op een andere dag; in overleg kan veel. Ook opvang 's avonds of 's nachts is bespreekbaar. Ideaal bij onregelmatige werktijden, een eigen bedrijf of als er geen kindercentrum in de buurt is. "Onze gastouders zijn gediplomeerd en voldoen aan alle wettelijke eisen. Daarnaast volgen ze bij Berend Botje regelmatig extra trainingen, cursussen en workshops."

Meer informatie

Meer informatie over gastouderopvang via Berend Botje? Of graag gastouder worden? Neem dan contact op via berendbotje.nl of 088-2337140. www.berendbotje.nl.