Kunststofproducent Jansma Burdaard blijft innoveren.
Kunststofproducent Jansma Burdaard blijft innoveren. (Foto: aangeleverd)

Volop vernieuwing bij Jansma Burdaard kunststof kozijnen en dakkapellen

BURDAARD - Als toonaangevend kunststofproducent blijft Jansma Burdaard innoveren. Zo is er een nieuw profiel in gebruik genomen dat dient als basis voor de kozijnen. Hiervoor is geïnvesteerd in volledig gedigitaliseerde machines. Nieuw in het leveringsprogramma zijn kunststof kozijnen met binnenkleur. Ook is de showroom gemoderniseerd en is recent een geheel vernieuwde website in gebruik genomen.

Al 34 jaar een betrouwbaar familiebedrijf

Jansma Burdaard is sinds 1987 een begrip op het gebied van kunststof kozijnen en dakkapellen. Het Friese familiebedrijf dat alle kozijnen en dakkapellen zelf produceert, is uitgegroeid tot een toonaangevend, modern bedrijf met meer dan 45 medewerkers.

In de loop der tijd zijn de technische mogelijkheden enorm uitgebreid en kunnen de kunststof producten geleverd worden voor elk type woning, in bijna elke stijl, vorm en kleur. Recentelijk is een nieuw kunststof profiel in gebruik genomen. Hiervoor is geïnvesteerd in geavanceerde machines die volledig geautomatiseerd zijn. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt en hiermee voldoen alle kunststof producten aan de hoogste kwaliteitsnormen, ook op het gebied van isolatie en energiebesparing.

Nieuwste snufjes: nu ook kunststof kozijnen met binnenkleur

Jansma Burdaard kan de kunststof kozijnen nu in elke gewenste binnenkleur produceren. Hierdoor zijn fraaie kleurcombinaties binnenshuis mogelijk. Meer staaltjes van innovatie zijn onder meer het Frisian Kozijn met rechte hoekverbindingen, de unieke authentieke Nostalgia onderdorpel en de fraaie Screenline zonwering tussen dubbelglas.

Showroom en website

Er is een geheel vernieuwde website met uitgebreide informatie. Een afspraak is eenvoudig te maken via www.jansmaburdaard.nl of de infolijn: 0519-332553. De pas vernieuwde showroom is weer helemaal up-to-date, maar gedurende de lockdown tijdelijk gesloten. Uiteraard is een afspraak aan huis conform de RIVM-richtlijnen prima mogelijk.