Kom langs.
Kom langs. (Foto: RF - HABUFA Meubelen B.V.)

Verrassende Paasshow bij de Schakel wonen en slapen (t/m 5 april)

U bent weer van harte welkom! Weliswaar op afspraak, maar dat is heel eenvoudig; u belt 0223-612363 of maakt gebruik van de online agenda op de website. Er zijn geen minimum of maximum tijden. U ben onze gast en daar nemen we de tijd voor (indien gewenst). In onze showroom zijn alle maatregelen genomen om uw en onze veiligheid te garanderen, op onze website vindt u alle informatie.

De Paasshow van dit jaar staat in het teken van volop nieuwe collecties, nieuwe kleuren en nieuwe materialen. Met de nieuwe hoekbank Liverpool van Happy@Home presenteert de Schakel een eigentijdse en comfortabele hoekbank die in vele mooie kleuren leverbaar is. Nu ook zeer aantrekkelijk geprijsd vanaf € 1399,-. Ook wordt er steeds meer verlichting en accessoires gepresenteerd bij de Schakel. Alles om het thuis nog gezelliger te maken!

De nieuwe slaapkamer Bueno van de Altijd Goed Slapen collectie is een aanwinst in menige ruimte. Het model is uitgevoerd in lamulux (een praktische kunststof met houtstructuur), in de kleur natur. Het ledikant is in vele maten leverbaar vanaf 1-persoons en de linnenkast kan als 2-deurs tot en met een 4-deurs kast en naar wens met een kooflijst met / zonder verlichting. Het complete ledikant wordt nu heel aantrekkelijk aangeboden incl. nachtkastjes, 2 lattenbodems en 2 pocketmatrassen voor € 1995,-.

Ook voor woningtextiel (raambekleding en vloeren) bent u bij de Schakel aan het juiste adres! Holland Haag pakt nu uit met een verfrissende nieuwe collectie gordijnen en heeft als Paasactie 15% korting op de gehele collectie. U maakt het thuis namelijk nog sfeervoller met een mooi gordijn!

Tijdens de paasshow t/m 5 april zijn er diverse paasaanbiedingen en ontvangt u 10% van het aankoopbedrag als waardecheque voor een volgende aankoop, of 5% korting op de gehele collectie (kijk op de website voor alle informatie en de voorwaarden). Op de website vindt men ook de gehele collectie en de paasaanbiedingen.
Op 2e Paasdag is de Schakel geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak.

De Schakel wonen en slapen | Ravelijncenter 4 | Den Helder | www.deschakelwonen.nl/paasshow

Laat u inspireren.
Afbeelding