Het Expert-team.
Het Expert-team. (Foto: aangeleverd)

Expert Breezand opent aan het Ceresplein

BREEZAND - Na maanden van voorbereiding en werkzaamheden is dan zover; Expert Breezand gaat open op haar nieuwe locatie Ceresplein 19.

Eigenaar Antoine Huiberts is trots: “Het is een geweldig mooie winkel geworden! Fris, sfeervol en overzichtelijk. Voor mij en het team een heerlijke werkplek”.

De winkel is fris, sfeervol en overzichtelijk

Ruim veertien jaar geleden startte Antoine in de bestaande winkel aan de Koningsweg. In 2014 kreeg het bedrijf al een metamorfose met een ander interieur. De zaken gaan goed. Klanten uit de hele regio komen naar de winkel en het team van Expert Breezand bestaat inmiddels uit zeven personen. “Ook klanten van buiten de polder weten ons te vinden. Het is prachtig als mensen via mond-op-mond-reclame bij ons terechtkomen. Een groter compliment kun je niet krijgen”.

Oplossingen

Expert Breezand staat goed bekend om de service die geboden wordt. Huiberts: “We doen heel veel voor onze klanten en denken graag mee in oplossingen. Ja, ik denk dat wij met veel plezier nèt een stapje meer doen voor onze klanten.”

Online

Ook online kunnen mensen bij Expert terecht. Steeds meer orders worden via www.expert.nl gedaan. Al deze orders worden ook door de lokale Expert-winkel uitgeleverd, dus op afstand toch lokaal kopen. "De handel ging op die manier ook door toen de winkel gesloten bleef door corona. Nu kunnen we gelukkig weer mensen ontvangen in de winkel. Vanaf 19 mei dus op ons nieuwe adres. Helaas zit een grootse opening er nog even niet in, maar we hebben veel zin om daar onze deuren te openen!”