Jacco Kat van de AH-vestiging in Schooten Plaza.
Jacco Kat van de AH-vestiging in Schooten Plaza. (Foto: Pers Bureau Dasbach)

Eigen bezorgservice Albert Heijn-vestigingen in Den Helder

DEN HELDER - Zoals bekend kan de klant van Albert Heijn zijn of haar boodschappen te allen tijde thuis laten bezorgen. In Den Helder beschikken de drie Albert Heijn-franchisers in de stad over een eigen bezorgservice. Deze supermarkten zijn gevestigd in de Meeuwenstaat 2, Marsdiepstraat 262 en Vrede en Vrijheid 19 in Schooten Plaza.

Jacco Kat is eigenaar van laatstgenoemde vestiging in Schooten Plaza. Hij nam de zaak in 2001 over van zijn ouders, dus hij kent het supermarktwezen als zijn broekzak. "Via onze bezorgservice bedienen we al zo'n 30 jaar de visserij en offshore in Den Helder. De afgelopen jaren echter, hebben we een eigen website opgezet om de consument nog beter van dienst te kunnen zijn. Dan moet je denken aan de kleine zakelijke markt, de zorginstellingen en kantines. Eind vorig jaar steeg de vraag - mede door corona - naar het bezorgen explosief. Om aan deze vraag te voldoen hebben wij als AH-franchisers in Den Helder de handdoek samen opgepakt middels een reclamecampagne en onze eigen gebruiksvriendelijke websites. Op www.ahboonstra.nl, www.ahmarsdiep.nl en op www.ahschootenplaza.nl kunnen de boodschappen online worden besteld. Zeker in deze coronatijden is de behoefte groot en daarom spelen we daar volledig op in. Denk aan mensen die in quarantaine zitten, ouderen die de deur liever niet uitgaan en de zakelijke markt."

Uiteraard kan de klant ook terecht in een van de drie AH-vestigingen in de stad. Jacco: "Wie het fijn vindt om in onze winkels zijn of haar boodschappen te doen, is zeven dagen in de week van harte welkom vanaf 08.00 uur 's ochtends tot 22.00 uur 's avonds. Van maandag tot en met vrijdag kunnen de ouderen van 07.00 tot 08.00 uur bij ons terecht voor het speciaal voor hen ingerichte boodschappenuurtje. Wij zorgen ervoor dat het assortiment waar onze Albert Heijn-supermarkten bekend om staan immer voorradig is en voor elk wat wils biedt. Of dat nu in de winkel is of online. Wij bieden precies dat waar de klant altijd op kan vertrouwen: waar voor je geld, vers eten en puur gemak ", besluit Jacco Kat.

Bezorgmogelijkheden

Kijk dus voor de bezorgmogelijkheden op: www.ahboonstra.nl, www.ahmarsdiep.nl en op www.ahschootenplaza.nl.