Tommie, Anna en Mieke in de showroom bij Starrenburg Wonen.
Tommie, Anna en Mieke in de showroom bij Starrenburg Wonen. (Foto: Pers Bureau Dasbach)

It's all in the family...

DEN HELDER - Starrenburg Wonen is sinds december vorig jaar gevestigd aan de Industrieweg 15C in Den Helder. Een locatie waar Mieke Vilt-Starrenburg met haar collectie heel goed uit de voeten kan. "We waren op onze voormalige stek aan de Polderweg uit ons jasje gegroeid. dus je begrijpt dat ik met de 200 vierkante meter ruimte die we nu tot onze beschikking hebben, heel blij ben!"

Starrenburg Wonen: kwaliteit, service én een goede prijs!

Zoals bekend kan de klant bij Starrenburg Wonen terecht voor alles op het gebied van laminaat, vinyl, pvc, karpet, tapijt, binnen- en buitenzonwering of vitrage. En hoe, want de naam Starrenburg staat sinds jaar en dag voor professionele woninginrichting. Mieke: "Ik ben opgegroeid in deze wereld, dus de kennis zit in mijn bloed. Kennis die ik maar wat graag overdraag aan mijn dochter Anna die ons team sinds kort is komen versterken." Anna (27) volgt haar tweelingbroer Tommie op, die - op freelance basis - al langer vele klussen voor Starrenburg Wonen voor zijn rekening neemt.

Diversiteit

Net als moeder Mieke zijn ook Anna en Tommie groot geworden tussen de stalen tapijt en vitrage. Anna: "Ik weet niet beter of Tommie en ik waren altijd wel in de winkels aan het rondscharrelen. Deze wereld is totaal niet nieuw voor me, dus ik vind het heel leuk om nog meer over dit vak te leren en nieuwe ontwikkelingen te volgen. Van huis uit ben ik kapster, dus het sociale zit er wel in. Ik maak de klanten - al dan niet onder het genot van een kopje koffie - graag wegwijs in onze winkel waar de diversiteit groot is. We hebben voor elk wat wils, zowel voor de kleine als grote portemonnee. Dat vind ik een van onze pluspunten." Moeder Mieke voegt daaraan toe: "Van huis uit hebben we geleerd dat kwaliteit, service en een goede prijs essentieel zijn als je onderscheidend te werk wilt gaan. Tenslotte beschikken wij over jarenlange ervaring in de branche. Er is enorm veel keus op het gebied van woninginrichting, daarom doen wij zaken met een aantal grote en kleinere merken die net als wij gaan voor goeie kwaliteit tegen een scherpe prijs. Dat is waar Starrenburg Wonen voor staat."

Neem eens een kijkje in deze laagdrempelige woonwinkel in Den Helder. Geopend di. t/m zat. van 10.00 tot 17.00 uur. Meer informatie?

Bel 0223-785827 of email: info@starrenburgwonen.nl.