Rob's Accessoires in 't Zand.
Rob's Accessoires in 't Zand. (Foto: aangeleverd)

Lindstrands en Halvarssons staan voor rijcomfort en veiligheid

’T ZAND - Het zomerse weer leent zich ervoor om in luchtige kleding op de motor te stappen, maar wie op een motor rijdt dient ook aan zijn veiligheid te denken. Wat je wilt als motorrijder is een veilig, waterdicht en ademend pak. Drie prioriteiten die moeilijk zijn te combineren, maar waardoor de rijder zich 100% kan concentreren en genieten tijdens de rit. Echter, veel motorkleding is warm en voelt zwaar aan, of is zomers maar niet waterdicht. Kan dat niet anders? ,,Jazeker”, aldus Rob Ottens van Rob’s Accessoires uit ‘t Zand.

,,De Zweedse merken Lindstrands en Halvarssons maken hoogwaardige textiel pakken voor alle seizoenen en voor elk terrein. Door de 2-laags laminaat (de waterdichte laag zit direct tegen de buitenlaag geplakt, waardoor het pak geen vocht opneemt en niet zwaar aan gaat voelen, red.) blijft de kleding droog, ademend en voelt toch soepel aan.

Daarnaast beschikt de jas over een Outlast-voering, deze stof is ontwikkeld door NASA en zorgt ’s zomers voor verkoeling en in de winter voor warmte.” Meer info via 0224-591230 of kom langs op de Korte Belkmerweg 7 in ’t Zand (op maandag en dinsdag is het bedrijf dicht, de rest van de week en elke zondag open).