Gastheerschap kan Tellus in de zorg goed gebruiken.
Gastheerschap kan Tellus in de zorg goed gebruiken. (Foto: aangeleverd)

Geen baan meer door Corona?

DEN HELDER - Het ene na het andere bedrijf heeft mensen moeten ontslaan tijdens de Coronacrisis. Er zijn minder vluchten, minder treinreizen, minder vakanties, minder festivals en veel zaken hebben lang hun deuren moeten sluiten. Door Corona zijn veel mensen ongewenst thuis komen te zitten, terwijl de zorg nog steeds handen te kort komt. Niet alleen in de zorgtaken, maar juist ook de werkzaamheden daarbuiten.

Zorggroep Tellus kan gastheerschap in de zorg goed gebruiken. Ben jij door de Coronacrisis je baan kwijt geraakt en wil je wat betekenen voor de ouderenzorg? Dat kan! Jij kunt de zorg in Den Helder namelijk tijdelijk versterken. Bij Zorggroep Tellus kunnen mensen die hun baan zijn kwijtgeraakt door Corona aan de slag als gastheer/gastvrouw.

Kom werken in de ouderenzorg!

‌Locatie De Lichtboei en De Groene Vecht van Zorggroep Tellus uit Den Helder hebben extra mankracht nodig om het personeel te ondersteunen. Het gaat daarbij om het begeleiding van en aandacht geven aan onze bewoners. Als gastheer/gastvrouw heb je een grote rol in het tegengaan van de eenzaamheid onder onze bewoners die door Covid-19 is toegenomen. De functie van gastvrouw/heer is erg divers. Er is één op één contact met bewoners, maar je biedt ook begeleiding bij diverse activiteiten. Als gastvrouw/gastheer geef je net het extraatje waar de zorg door de coronadrukte geen tijd voor heeft, zoals persoonlijke aandacht in de vorm van boodschappen doen, creatief bezig zijn, een rondje met de duofiets en samen genieten van de Helderse natuur. Het aantal uren dat je werkt, varieert per week (minimaal 20 uur per week) en wordt in overleg met jou ingepland.

Interesse in deze functie?

Stuur dan een e-mail naar personeel@zorggroeptellus.nl. Meer informatie over deze functies kun je ook opvragen via het genoemd e-mailadres. Kom jij ons team versterken? E-mail ons dan snel!