Feestelijke opening tentoonstelling Kunstuitleen

DEN HELDER - De Kunstuitleen in Den Helder opent haar deuren op zondag 18 juli vanaf 15.00 uur op feestelijke wijze met een tentoonstelling van Peter Bes en Irene Grijzenhout. In restaurant Kunst en Kitchen en de Kunstuitleen, zal een overzicht getoond worden van sculpturale werken, schilderijen en tekeningen van de beide kunstenaars.

'Help de kunst in Den Helder naar de Kelder'

De tentoonstelling wordt officieel geopend door Inge Beeftink van de Kunstuitleen. Daarna vertelt Linda Rose Smit van Kunsthal 45 iets over: ''Help de kunst in Den Helder naar de Kelder.'' Dit alles wordt gelardeerd met een drankje en een hapje uit de Egyptische keuken en muziek van Mellow Men.

Jazzstandards

Mellow Men speelt bekende jazzstandards uit het Great American Songbook op geheel eigen wijze. Naast prachtige ballads als The Nearness of You, In a Sentimental Mood en Round Midnight staan ook nummers als Doxy, St. Thomas, Footprints en Bernie’s Tune op het repertoire. Mellow Men bestaat uit: Bill Kunst - sax en Cees van den Berg - contrabas

Graag vooraf reserveren via kunstenkitchen@icloud.com.. Kijk voor meer info op: http://www.kunstuitleen-denhelder.nl/peter-bes/ 

Vakantie

In verband met de vakantieperiode is de Kunstuitleen gesloten op 11, 12, 13 en 14 augustus en 18, 19, 20 en 21 augustus.