Lekker struinen door de tuinen en over de markt.
Lekker struinen door de tuinen en over de markt. (Foto: aangeleverd)

Open dagen amateurtuindersvereniging Texelstroom in Den Helder

Algemeen

DEN HELDER - Na één jaar noodzakelijke afwezigheid is het eindelijk zo ver dat A.T.V. (amateur tuinvereniging Texelstroom) aan de Terxelstroomlaan 3 te Den Helder weer de jaarlijkse open dagen kan houden. Deze worden gehouden op 14 en 15 augustus van 9.30 uur tot 16.00 uur.

Tijdens deze dagen is er dan ook van alles te beleven. Zo worden rondleidingen georganiseerd over het terrein dat 1,6 hectare meet en onderverdeeld is in zo’n 180 moestuintjes. Ook is er de Paddepoel: een klein paradijsje voor kikkers, padden en meerdere amfibieën. Tijdens die rondleiding zullen de deelnemers ervaren dat er heel wat te beleven valt op het gebied van tuinen en natuur.

Markt

Naast de rondleidingen wordt een bijzonder gezellige markt opgesteld. Met niet alleen kramen met tuinartikelen maar met van alles en nog wat. Ook is de kantine geopend voor een drankje en een hapje tegen sterk gereduceerde prijzen. De bevriende buren: ‘Het vrijwillig landschapsbeheer’ houden deze dagen hun deuren open. Ook hier is een bezoek een heuse aanrader.

Graag tot ziens Texelstroomlaan 3 1784 EA den helder https://www.atvtexelstroom.nl/

Bezoek aan de markt een aanrader.