Met een beetje training kun je heel mooie dingen bereiken.
Met een beetje training kun je heel mooie dingen bereiken. (Foto: Triade )

Ontdek je talent bij Triade

DEN HELDER - Er is weer van alles te doen bij Triade, en uitproberen was nog nooit zo makkelijk. Voor iedereen die zin heeft om na de zomervakantie creatief of muzikaal aan de slag te gaan, heeft Triade weer een gevarieerd programma samengesteld met cursussen op het gebied van muziek, beeldend, dans, theater, fotografie en multimedia. Voor jong en oud, beginner of gevorderd; er is voor ieder wat wils. 

Wil je een instrument leren bespelen of op zangles, dan ben je bij Triade aan het juiste adres. Je kunt les krijgen op vrijwel elk instrument; gitaar, piano, drums, maar bijvoorbeeld ook op een kerkorgel. Wil je eerst eens kijken of een bepaald instrument of zangles iets voor jou is, dan kun je een proefles of een instapcursus van 5 lessen volgen.

Creatieve cursussen

Er is volop keus in cursussen en workshops.beeldende kunst. Tekenen, schilderen, beeldhouwen, maar bijvoorbeeld ook handwerken. Nieuw is het CREAcafé: een plek waar alle hippe ideeën van Pinterest in de praktijk kunnen worden gebracht zoals gipsen handafdrukken, bullet journals, macramé hangers en gietharsen. Ook nieuw is het CREAcafé voor 2, speciaal voor mensen die samen met hun mantelzorger even lekker bezig willen zijn.

Dans voor kinderen

Voor kinderen tot 6 jaar zijn er bij Triade allerlei soorten danslessen. Voor de kleintjes van 2 tot 4 jaar is er peuterdans. Voor kinderen van 4 tot 6 jaar is er Kidsdance.

Vanaf 6 jaar is het mogelijk om op klassiek ballet te gaan. Ook zijn er streetdance- en jazzdance lessen en vanaf 12 jaar zijn er nog meer dansvormen mogelijk. Nieuw in het aanbod is TikTok® dance voor kinderen van 6 tot 12 jaar, waarin diverse TikTok® dansjes aangeleerd worden.

Theater

Zingen, dansen, toneelspelen… alles kan bij Triade! In onze theatercursussen komen de diverse onderdelen van theater aan bod; improvisatie, spelvormen, stiltespel, karakterpersonages, typetjes en meer. In een open sfeer waar plezier voorop staat, ontdek je spelenderwijs je creatieve kracht. En spelplezier staat voorop! Er is een theatercursus voor kinderen, voor jongeren/volwassenen en er zijn korte cursussen cabaret, presenteren, improvisatie en toneelregie.

Gratis en vrijblijvend kennismaken

Wil je eerst eens kijken of een cursus wel bij jou past? Van maandag 30 augustus tot en met vrijdag 10 september is er twee weken lang gelegenheid om een gratis proefles te volgen. Aanmelden voor een proefles kan via info@triade-denhelder.nl of telefonisch via 0223- 537200. De lessen worden op aanvraag ingepland in overleg met de desbetreffende docent. Kijk voor het complete cursusaanbod van Triade op www.triade-denhelder.nl.

Afbeelding